Soylu ve Altunay Birlikte Nikah Şahitliği Yaptı

Kategori: Türkiye - Tarih: 1 Ekim 2016 09:08
Soylu ve Altunay Birlikte Nikah Şahitliği Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında, Gülizar Akgündüz ve Serdar Birkan çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında Gülizar Akgündüz ve Serdar Birkan  çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Soylu ve Altunay, Gülizar Akgündüz ve Serdar Birkan’ın Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında gerçekleşen nikah törenine katıldı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz birlikte yaptı.


 
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, nikah akdini gerçekleştirdikten sonra evlilik cüzdanını çifte vermesi için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teslim etti. Soylu da aldığı evlilik cüzdanını geline verdi. Genç çifte mutluluklar dileyen Soylu ve Altunay, “ Medeniyetimizin kültürümüzün, geleneğimizin en kutsal olanı ailedir. Güzel bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Bu vesileyle evlilik akdinize birlikte şahitlik ettik. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi.  

 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/soylu-ve-altunay-birlikte-nikah-sahitligi-yapti-1482.html