Servet Başoğlun'dan Sultangazi Sinoplular Dernek Pikniğine Davet

Kategori: Sultangazi - Tarih: 24 Eylül 2022 00:50
Servet Başoğlun'dan Sultangazi Sinoplular Dernek Pikniğine Davet

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Sultangazi'nin mülki ve idari amirleri başta olmak üzere tüm Sinoplu hemşerilerine ve Sultangazili vatandaşlara çağrı yaptı. "Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonunda sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır" dedi.



Sultangazi Sinoplular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Büyük Sultangazi Sinoplular Pikniği 25 Eylül 2022 Pazar günü Sultangazi Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı Sarı Tepe Piknik alanında yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.


 
Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, “ Bu yıl düzenlediğimiz geleneksel 9. Piknik şölenimize teşrifleriniz bizleri ziyadesiyle onurlandıracaktır” dedi.


Büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşmesi beklenen Sultangazi Sinoplular geleneksel pikniğine çok sayıda katılım bekleniyor. Programın akışı şu şekilde devam edecektir.


 
Program
Saygı Duruşu
İstiklal Marşı
Açılış Konuşmaları
Kadınlar Kolu Yemek Yarışması
İkramlar
Halat Çekme, Çuval Yarışmaları
Davul – Zurna
Seçkin Sanatçıların dinletisi
Çekilişler
Ağalık Seçimi 

Birçok sürpriz hediyenin dağıtılacağını duyuran Dernek Başkanı Servet Başoğlu, sevginin ve kardeşliğin tohumlarını ekmeye devam ediyor.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/servet-basoglun-dan-sultangazi-sinoplular-dernek-piknigine-davet-62757.html