Servet Başoğlu Milletvekili Adaylığına Hazırlanıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Eylül 2022 22:18
Servet Başoğlu Milletvekili Adaylığına Hazırlanıyor

Sultangazi'nin ve Sinop'un sevilen iş insanı Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, yaklaşan genel seçimlerde AK Parti'den Milletvekili adayı olmayı hedefliyor.

Mütevazı bir kişiliğe, çelik bir iradeye, altın gibi bir kalbe sahip olan Başkan Servet Başoğlu, Başoğlu tekstil Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatına devam etmektedir. “Seccade halı, ev tekstilin, tüm kalite ve çeşitlerinin ticaretini yapan Servet Başoğlu, önümüzdeki genel seçimlerde yıllardır gönül verdiği AK Parti’den milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor.


Çevresi tarafından çok sevilen, beyefendi kişiliği ve dik duruşuyla tüm kesimler tarafından itibar gören, Servet Başoğlu, AK Parti’nin üst yöneticileriyle zaman zaman bir araya gelerek Milletvekili aday adaylığının bu görüşmelerde de konuşulduğu bilgisine ulaştık.


Yaşam Gazetesi ailesi olarak Başkan Servet Başoğlu’na çıkmış olduğu bu ulvi yolda başarılar diler, yolunun ve bahtının açık olmasını temenni ederiz. Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu’nun Milletvekili aday adaylık süreci ile ilgili geniş açıklamalar elimize ulaştıkça siz değerli okurlarımızla paylaşacağız. 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/servet-basoglu-milletvekili-adayligina-hazirlaniyor-62733.html