Servet Başoğlu, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 12 Mart 2023 15:32
Servet Başoğlu, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Sultangazi ve Sinop'un sevilen iş insanı Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana bu çizgide yol yürüyen Servet Başoğlu, gazetemize verdiği demeçte 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Başoğlu, "Gece gündüz demeden çalışacak bir kardeşiniz olarak daima emrinizde olacağım" dedi.


Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanlığının yansıra, Sinop Denekleri Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili görevini yürüten Servet Başoğlu, 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Başoğlu’nun kendi iş yerinde gazetemize verdiği demeçte şunları konuştu. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. "Birlik ve beraberlik içerisinde tüm yaralarımızı saracağız" diyen Servet Başoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde depremden etkilenen tüm şehirlerin yeniden ayağa kaldırılacağını vurguladı.   
  
 
Üç yıldır sürdürdüğü Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanlığı ve Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili görevininin yanı sıra Sinop Denekleri Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi,  tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gecelerini gündüzüne katarak çalıştıklarını söyleyen Başoğlu, kendisiyle birlikte yol yürüyen sivil toplum kuruluşu temsilcilerine kadın ve gençlik kolları başkanlarına, yöneticilerine teşekkür etti. Kuruluşundan bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde başarıyla hizmet etmenin onurunu yaşadığını dile getiren Başoğlu, "AK Partimiz, bizler için aynı zamanda bir ailedir. Bu aile öyle büyük bir aile ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tüm dünya mazlumlarının da sorumluluğunu taşımaktadır. Bugün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyıl’ına yürürken işte bu büyük sorumluluk bilinciyle yürüyeceğiz. Sultangazi ve Sinop’lu hemşerilerimize, aziz milletimize ve tüm insanlığa vereceğimiz her bir hizmet bizler için büyük bir onur vesilesi olacaktır" açıklamalarında bulundu.


Sultangazi ve Sinop’un desteğini arkasına alarak emin adımlarla hedefe ulaşacağını dile getiren Servet Başoğlu, “Sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak çıktığımız bu ulvi yolda tereddütte yer yok. Halkın refahı ve mutluluğu, ülkenin ve gençlerimizin geleceğini yeniden inşa edeceğiz. Yaşadığımız büyük yıkımın acılarını birlikte saracağız. AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili seçilmem halinde gecemi gündüzüme katarak halkım için çalışacağım” dedi.
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/servet-basoglu--ak-parti-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-63146.html