Servet Başoğlu, AK Parti'den Neden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 4 Şubat 2023 17:07
Servet Başoğlu, AK Parti'den Neden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı, İş İnsanı Servet Başoğlu, AK Parti'den neden Milletvekili aday adayı olduğunu şöyle açıkladı.

“ İstanbul’un en büyük ilçelerin başında gelen Sultangazi’nin en aktif sivil toplum kuruluşu başkanı olarak bu yolda yürümeyi kendime görev addettiğim için, İstanbul 2. Bölge AK Parti Milletvekili aday adaylığımı açıkladım” dedi.
 
Basın yoluyla aday adaylığını duyuran ve bu kutlu yola koyulduğunu ifade eden Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu neden aday adayı olduğunu şöyle açıkladı.
 
14 Mayıs 2023 seçimlerinin Türkiye açısından son derece stratejik ve kritik olduğunu, bu eşiğin atlatılmasının Türk demokrasisi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 15 yıl Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptım. Şu an Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanlığı, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Başkan Vekilliği, bir hafta sonra yapılacak kongrede Sinop Dernekler Federasyonu (SİN-DEF) Yönetim kurulu üyeliği ile önemli bir görev daha üstleneceğim. 25 yıldır iş hayatındayım. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana her kademesinde yer aldığım ve her görevi kutsal saydığım bu yolculukta. Hemşerilerim ve vatandaşların teveccühü ile bu seçimlerde milletvekili aday adaylığımı açıklayarak, Türk demokrasinin bu kritik eşiğinde Partime omuz vermek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a katkı sağlamak, işin bizzat içinde olmak amacıyla bu dönem aday adayı oldum” dedi.
 
İstanbul 2. Bölge de yaptığım çalışmalardan edindiğim tecrübe ve gittiğim her yerde halkın büyük desteğini gördüğüm için TBMM çatısı altında ülkemiz genelinde hizmet vermek amacıyla AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldum. Ülkemizde gelmiş geçmiş siyasi partiler içerisinde insanlarımıza en büyük hizmeti veren Türkiye’nin partisi olan AK Parti saflarında daha kolay hizmet verebileceğim düşüncesiyle aday adayı oldum. Ömrümün büyük bir bölümünü sivil toplum örgütlerine adamış biri olarak tecrübe ve birikimlerimle her zaman halk için canla başla bölgenin dert ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenerek insanların birlik ve beraberliğini pekiştirmek, bölgemiz üzerindeki dış mihrakların oyunlarını bozmak için Milletvekilliğine talip oldum.
 
Servet Başoğlu açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti, kurulduğu 2001’den bu yana girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmış oylarını artırarak, iktidarını koruma başarısı göstermiş halkın teveccühüne mazhar olmuş siyasi partiden öte kutlu bir davadır.
 
Bugüne kadar Sivil Toplum Kuruluşlarında ve siyasi yaşamımda Şahsıma tevdi edilen her görevi en iyi şekilde icra etmek için çalışarak, bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden ona halel getirmeden taşımanın onurunu yaşadım. Birlikte yol yürüdüğüm teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan kıymetli dava arkadaşlarıma ve bugüne kadar ki siyasi yolculuğumda desteklerini esirgemeyen aileme teşekkürü bir borç bilirim.
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun riyasetinde milletimizle beraber tüm dünyaya ilan edeceğimiz Türkiye Yüz Yılı’nın ilk ve belki de en önemli seçimi olan 14 Mayıs 2023 seçimleri için davama omuz vermek, ülkemi daha ileriye taşımak için aday adaylığımı ilan ediyorum. Bu vesile ile birlikte çalıştığım tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, bu sürecin ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/servet-basoglu--ak-parti-den-neden-aday-adayi-oldugunu-acikladi-63097.html