Şenkaya Tekstil İlklere İmza Atıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 1 Nisan 2021 10:53
Şenkaya Tekstil İlklere İmza Atıyor

Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi 2159 Sokak No: 25 Kat 3 Sultangazi/İstanbul adresinde yer alan, uzman özverili çalışanları ve müşteri memnuniyeti politikası sayesinde kalite ve istikrarın temsilcisi olan Şenkaya Tekstil Sultangazi'nin değerine değer katıyor.

 Kullandığı teknoloji, modern bilgisayarlı makine sistemleri başarılı fason ve kendi imalatı stratejisiyle her geçen gün yeniliklerine yenilik katmıştır. Şenkaya Tekstil Sultangazi’nin önde gelen fason atölyesi olarak bugüne kadar yapmış olduğu başarılı üretimiyle gurur duymaktadır. Şenkaya Tekstil Soner- Güner- Günay Bülbül ortaklar, Dikey entegrasyonlu üretim tesisleriyle müşterilerine tam hizmet vermektedir. Aile şirketi olmasına rağmen profesyonelliğe önem vermiş ve yönetiminde kurumsallığı benimsemiştir. Ayrıca, halka açık bir firmadır. Finansal gücüyle güvenilir bir şirket olmayı başarmıştır.



Şenkaya Tekstil tam entegre tesislerinde yurtiçi ve yurtdışı piyasalar için fason diken önemli atölyelerden biridir. Yenilik sunmayı ilke edinen uygulamalarıyla değer ve farklılık yaratmaya öncelik veriyor. Başarıların asıl mimarı olarak gördükleri çalışanları her zaman çok önemsemektedir.

Kurumun her kademesinde işlenen güven ve mutluluğu yaşarken, sultangazi’de ilkleri temsil etmek, başarılara imza atmak, çalışanlarına ve iş yaptığı firmalara güven vermek Şenkaya Tekstilin önceliğidir. Bu doğrultuda aile şirketi olarak üretimine devam etmektedir.



Şenkaya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Soner Bülbül Kurumun her kademesinde işlenen güven ve mutluluğu yaşarken kariyer hedeflerinde hızla ilerliyorlar. “Kurumumuzda çalışan kişilerin güçlendirildiği, başarıların teşvik edildiği bir aile şirketi olarak yüksek performansı yakalıyoruz. Çalışmalarımızı motivasyonla, sosyal faaliyetlerle destekleyerek artırıyoruz.  Kendimizle, çalışanlarımızla barışık yaşamayı kendimize ilke edindik, bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/senkaya-tekstil-ilklere-imza-atiyor-11719.html