Saray Şark Sofrası 50. Yıl Mahallesine Hareket Getirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 15 Haziran 2022 04:11
Saray Şark Sofrası 50. Yıl Mahallesine Hareket Getirdi

Yıllardır lezzet dünyasının öncü ismi olan Şükrü Kurkut ve siyaset dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının sevilen ismi Hüseyin Kurkut Saray Şark Sofrası da damak tadınıza hitap eden lezzetler sunuyor.

Lezzet dünyasının öncü ismi olan daha önceleri televizyonlarda yayınlanan yemek programlarının aranan ismi Şükrü Kurkut ve AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut’un 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerinde açtıkları Saray Şark Sofrası 50 Yıl Mahallesi’e heyecan getirdi.  



Saray Şark Sofrası Kebap Lahmacun ve Pide Salonu, kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi No: 61 adresindeki yeri tıklım tıklı doluyor. Getir, çiçek sepeti ve gel al paket servisi ile hizmete devam ediyor. Çorba çeşitleri, kebap ızgara çeşitleri, lahmacun, pide çeşitleri, salatalar, mezeler, tatlılar ve içecekler hepsi özenle hazırlanmış lezzetler sizleri bekliyor. 



Şükrü Kurkut ve Hüseyin Kurkut, bu nezih mekanda hoş sohbetleri ile dostlarını ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. Daha şimdiden 50. Yıl Mahallesi’nin uğrak yeri olmuş durumda. İlçenin ileri gelenleri ve kanaat önderleri Saray Şark Sofrası Kebap ve Lahmacun Salonu'na uğramadan geçmiyor.



Getir ve yemek sepeti gibi uygulamalarda da yer alan Saray Şark Sofrası Kebap Lahmacun Salonu'na, direk kendinizde sipariş verebilirsiniz.



Saray Şark Sofrası Kebap Lahmacun Salonu

Motorize Paket Servis

0212 476 18 18
0212 594 28 58
















 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/saray-sark-sofrasi-50--yil-mahallesine-hareket-getirdi-62626.html