Salih Kurkut Bağımsız Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Mart 2023 11:41
Salih Kurkut Bağımsız Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Sultangazi'nin sevilen ismi Salih Kurkut, İstanbul 2. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Tüm vatandaşların desteğini isteyen Kurkut, "Ankara'da sizleri gerçek anlamda temsil edecek bir milletvekili olacağım" dedi.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan genel seçimler öncesinde, bir açıklamada bulunan Sultangazi’nin sevilen ismi Salih Kurkut, bağımsız milletvekili adaylığını kamuoyuna duyurdu. “ 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ve 15 Mart'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabır diliyorum” dedi. Salih Kurkut, bağımsız milletvekili adaylığını aslında daha önce açıklamayı planladığını ancak Türkiye'nin içinden geçtiği zor günler nedeniyle ertelemek durumunda kaldığını söyledi.



 
Salih kurkut yaptığı açıklamada şunları söyledi "Sevgili hemşerilerim, ülkemiz çok büyük sıkıntılar içerisinde. Bu zor durumu görüp sesiz kalmak benim kişiliğime yakışmaz. Gücünü halkımızdan alan meclisimizi güçlendirmek zorundayız. Bunun için yıllardır yapmış olduğum ve yapmaya çalıştığım hizmetleri neticesinde, bilgi birikimim ve tecrübelerimle sizlere daha çok hizmet verebilmek amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisine gitmeye karar verdim" dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/salih-kurkut-bagimsiz-milletvekili-adayligini-acikladi-63177.html