Recep Güven Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin Etkinliğine Katıldı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Mart 2022 23:40
Recep Güven Kastamonulular Dayanışma Derneği'nin Etkinliğine Katıldı

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Sultangazi Şubesi'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Sultangazi Şubesi’nin düzenlediği etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Kastamonulu hemşerilerimle kucaklaşmanın ve hasret gidermenin bahtiyarlığını yaşadım. İlçemizin saygın Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Kastamonulular Yardımlaşma Derneği ( KAS- DER ) Sultangazi Şube Başkanı Sadık Arslan ve yönetiminin büyük emeklerle düzenledikleri etkinlik muhteşemdi. Sadık Arslan’ı ve ekibini kutluyorum” dedi.    




Güven konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Elbette İlçemizde faaliyet yürüten bütün sivil toplum kuruluşları kıymetlidir. Her biri bir başka güzeldir. Şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes vatan toprağının her bir karışının, gönlümüzün başköşesinde yeri vardır. Bizler siyasi yaşamımız boyunca bölgecilik yapmadık, kimseyi ayırmadık, kimseyi ötekileştirmedik, dil, din, renk, cinsiyet, etnik köken ayrımı yapmadan herkesi kucakladık. Herkese aynı nazarla baktık. Kastamonulu kardeşlerimi bu güzel etkinlikten dolayı kutluyorum. Çok güzel bir etkinlikti” dedi.


 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/recep-guven-kastamonulular-dayanisma-dernegi-nin-etkinligine-katildi-52487.html