Recep Güven, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'u Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Nisan 2021 20:57
Recep Güven, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'u Ziyaret Etti

Sultangazi'nin sevilen hayırsever iş insanı Hasgüvenler İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, Türk Kızılay 1. Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'u makamında ziyaret etti.

Bir dizi görüşme ve temasta bulunmak için Merkezi İstanbul Sütlüce'de bulunan Türk Kızılay Merkezi'ne giden Hayırsever iş insanı Hasgüvenler İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, makamında ziyaret ettiği 1. Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'a yaşadığı ilçe ile ilgili bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca Türk Kızılayı arasında yapılabilecek işbirlikleri ve projeler üzerinde istişareler edildi.



Hasgüvenler İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, ziyaret sonrası şu açıklamada bulundu. Türk Kızılayı, yurtiçinde ve yurtdışında pek çok alanda gerçekleştirdiği yardımlarla Türk insanının yardımlaşma konusunda gösterdiği birlik olma duygusunun vücuda bürünmüş halini temsil eder. Bizde ilçemiz Sultangazi'de yaşayan iş insanları olarak bu önemli kurumun temsilcisi olan Türk Kızılay 1. Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Turunç'u  makamında ziyaret ederek iştişarelerde bulunduk. misafir perverliğinden dolayı Türk Kızılay 1. Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Turunç''a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum " dedi. 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/recep-guven--turk-kizilay-genel-baskan-yardimcisi-ismail-hakki-turunc-u-ziyaret-etti-11755.html