Pazarcılar Odası'ndan Başkan Altunay'a ziyaret

Kategori: Sultangazi - Tarih: 13 Ağustos 2021 18:46
Pazarcılar Odası'ndan Başkan Altunay'a ziyaret

İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün ve beraberindeki heyet, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün ve beraberindeki heyeti ak Parti İstanbul İl Başkanlığında ağırlayan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, ziyaretçileri ile İstanbul’da yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.



Ziyaretinde AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a hayırlı olsun temennisinde bulunan, İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün, misafirperverliğinden dolayı Altunay’a teşekkür etti.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Pazarcılar Odası yönetimine teşekkür etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, “Pazarcı esnafımızı her zaman önemsiyoruz. Onlar sokağın nabzını tutan esnaflarımız. AK Parti İl Başkanlığı olarak Pazarcılar odasıyla istişareler yaparak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/pazarcilar-odasi-ndan-baskan-altunay-a-ziyaret-11883.html