Ömer Yılmaz, TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir'i Plaketle Ödüllendirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 20 Kasım 2021 22:24
Ömer Yılmaz, TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir'i Plaketle Ödüllendirdi

Toplumsal ve Sosyal konulara öncülük eden, Sivil Toplum Kuruluşların hissiyatına sağduyulu açıklamalarıyla sözcülük eden, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, tarafından plaketle ödüllendirildi.

Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’e Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş’ın “Kültürler Buluşması Kahvaltı Programı” etkinliğinde, sivil toplum kuruluşlarına yaptığı başarılı hizmetlerinden ötürü Plaket verdi.



Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, plaket töreninde yaptığı konuşmada, “ Kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken ve Sivil Toplum Kuruluşların takdirini kazanan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’i gayretli çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirmeyi uygun bulduk. Bu günden sonrada hizmetlerinin ivme kazanarak artacağına inancımız sonsuzdur. Kendilerini kutluyoruz” dedi.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ise yaptığı konuşmada, “ Sürmene Dernek Başkanı Sayın Ömer Yılmaz’ın bizleri plaketle ödüllendirmesi bizleri gururlandırmıştır. Bu tür onur edici ödüller bizleri daha güzel çalışmalara teşvik etmektedir. Sayın Ömer Başkanımız Sürmene Dernek Başkanlığına geldiği günden beri Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yakın diyalog içerisindedir. Vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşların dayanışması, kaynaşması adına İlçe de özlem duyulan başkan profili sergilemektedir. Kendilerine şahsım ve Federasyonum adına teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/omer-yilmaz--turdef-genel-baskani-mevlut-kandemir-i-plaketle-odullendirdi-52033.html