Mustafa Sezer Güvenç Hoca Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 15 Haziran 2022 01:18
Mustafa Sezer Güvenç Hoca Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı

İstanbul'un seçkin isimlerinden Kanaat önderi Mustafa Sezer Güvenç Hoca'nın Yeniden Refah Partisine katıldığı, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, tarafından Sosyal Medya Facebook sayfasından duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, her geçen gün biraz daha güçlenen ve gelişen Yeniden Refah Partisi’nin yeni katılımlarla dehada güçlendiğini sosyal medya Facebok sayfasından şu cümlelerle duyurdu. “İstanbul’un kanaat önderlerinden Mustafa Sezer Güvenç hocamız İl Başkanımız Hüseyin Terzi'yi ziyaret ederek partimize üye oldu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Siyaseti dar kalıplar içerisine hapsetmeden halkın her kesimine cevap verdiklerini belirterek Yeniden Refah Partisi ülkenin dört bir tarafında doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine meşru olan her fikre, her inanca, her renge aynı yakınlıkta duran kendini toplumun parçasıyla değil, bütünüyle ifade eden büyük bir Partidir. Bizim Partimizde dil, din, renk, cinsiyet ayrımı yoktur. Bizim Partimiz ’de Alevi, Sunni, Kürt, Türk, Laz, Çerkez ayrımı olmaz çünkü biz Türkiye Partisiyiz. Partimizin saflarına katılarak bizleri mutlu eden İstanbul’un kanaat önderlerinden Mustafa Sezer Güvenç hocamıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.    


 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mustafa-sezer-guvenc-hoca-yeniden-refah-partisi-ne-katildi-62625.html