Mustafa Çimen, Halkın Gönlünde Taht Kuran Sivil Toplum Kuruluşu Sevdalısı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 4 Ekim 2021 21:53
Mustafa Çimen, Halkın Gönlünde Taht Kuran Sivil Toplum Kuruluşu Sevdalısı

Sultangazi'nin gülen yüzü, birçok sivil toplum kuruluşun vazgeçilmez üyesi Mustafa Çimen, vatandaşın gönlünde yüreğinde taht kurmaya devam ediyor.

Adıyaman ve Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşlarının sevilen ismi. Sultangazi’nin gülen yüzü Mustafa Çimen, her hafta farklı bir dernek ziyareti gerçekleştirerek, sivil toplum kuruluşlarına katkı sunmaya devem ediyor. Çimen, “ El ele kol kola bütün sivil toplum kuruluşlarını hemşerilerimizle birlikte yönetmeye, halka faydalı olmak için çalışacağız” dedi. 

Mustafa Çimen, “ Uzun zamandan beri başta Gergerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği  (GERSOY-DER) Yönetim Kurulu Üyeliği, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) Yönetim Kurulu Üyeliği gibi sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Biz bir kez bu yola çıktık ve devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarında görev aldığım sürece hiç kimseyi birbirinden ayırmadım. Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Hiç kimseye sen şu partilisin bu şu partili demedim. Hepsi bizim insanımız, Hepsi Adıyaman’ımızın insanı dedim. Bana ihtiyaç duyan, derdi sorunu olan tüm hemşerilerimin karınca kararınca ihtiyaçlarını gidermeye çalıştım” dedi.

Adıyamanlı sivil toplum kuruluşların vaz geçilmez isimlerinin başında gelen Mustafa Çimen, birçok siyasi partiden övgüler alıyor. Çimen “ Sivil toplum kuruluşların siyaset üstü olduğunu, hiçbir şekilde bir siyasi partinin arka bahçesine dönüşmemesi gerektiğine inandığını” söyledi.

 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mustafa-cimen--halkin-gonlunde-taht-kuran-sivil-toplum-kurulusu-sevdalisi-11921.html