Murat Köprücü CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu İle Görüştü

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Mayıs 2023 13:06
Murat Köprücü CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu İle Görüştü

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, fırtına gibi esmeyi, engelleri aşmayı, hedefe ulaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Her gün onlarca görüşme gerçekleştirerek hedefe kilitlenen Bağımsız milletvekili adayı Murat Köprücü, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile bir araya geldi. 14. Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulunan taraflar sıcak bir atmosferde görüşme gerçekleştirdi.



Murat Köprücü’nün İstanbul 2. Bölge 28. Dönem de Bağımsız Milletvekili seçileceğine kesin gözüyle baktıklarını anlatan Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezer, yapılan görüşmede Köprücü’ye eşlik etti. Murat Köprücü ile Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu arasındaki görüşme yaklaşık kırk dakika sürdü. Bir birlerine başarılar dileyen Milletvekili adayları demokrasi ve özgürlük özlemlerini dile getirdi.



Köprücü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu’ya teşekkür etti. “ 14 Mayısta gerçekleşecek olan seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.



Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise “ Bu görüşme bence çok verimli oldu. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Kardeşçe bir arada olmamız gerekiyor. İnsanların insanca muamele gördüğü, insanların insanca değer gördüğü güzel yarınlara olan özleminle herkesi kucaklıyorum” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/murat-koprucu-chp-izmir-milletvekili-ozcan-purcu-ile-gorustu-63288.html