Muhtarlardan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kategori: Türkiye - Tarih: 10 Mart 2021 17:41
Muhtarlardan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti İstanbul 7. Olağan il kongresinde AK Parti İstanbul İl Başkan yardımcılığına seçilen Cahit Altunay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Cahit Altunay bugün Sultangazi Muhtarlarını ağırladı.

Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat ve beraberindeki mahalle muhtarları Cahit Altunay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sultangazi Muhtarlar Derneği üyeleri AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.  



Karşılıklı iyi dilek ve temennilerde bulunulan ziyarette, AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, “ Muhtarların görev yaptıkları mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi.  Milletimizle birlikte çıktığımız büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa yolunda muhtarlarımızı ihmal etmemiz mümkün değildir. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Muhtarlarda, AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirilen Cahit Altunay’ı tebrik ederek başarılar diledi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/muhtarlardan-ak-parti-il-baskan-yardimcisi-cahit-altunay-a-hayirli-olsun-ziyareti-1692.html