Muhtar Ümit Doğan, Seçmenini Kapı Kapı Geziyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Eylül 2021 20:17
Muhtar Ümit Doğan, Seçmenini Kapı Kapı Geziyor

İstanbul Sultangazi İlçesi Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi Mahallesinde 35 Bin seçmeni çat kapı gezmeye başladı.

 
İstanbul Sultangazi İlçesi Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Gazi Mahallesinde 35 Bin Seçmeni Çat kapı gezmeye başladı.
 
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Göreve Geldiği İlk Günden Beri sürekli evleri kapı kapı dolaşıyor ve vatandaş sorunlarını yerinde dinliyor Muhtar Ümit Doğan Şimdide Gazi Mahallesinde Kayıtlı 35 Bin Seçmeni ziyarete Başladı.Gazi 'de Mahalleye yeni taşınanlar ilk defa bu hizmetle tanışırken, ilk zamanlar çok şaşırıyorlar. Bu hizmetten memnun olan mahalle halkı kendisine sorunlarını kapıya kadar gelen muhtara anlatıyor ve çok çabuk çare buluyor. Muhtar Doğan, her gün esnaf ve ev ziyaretleri yapıyor. Doğan, bu ziyaretler bir yenisini ekledi.  Mahallede yaşayan 35 Bin seçmeni çat kapı ziyaret ediyor. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan,  '' Vatandaşın verdiği tepki çok olumlu. Benim yaptığım gibi başkalarında yapmasını isterim. Seçimden seçime değil. Her zaman halkla iç içe olmalı. İnsanların yakın olması lazım birbirine. Ben gittiğim zaman insanlar çok memnun oluyorlar. Mahallemizde mağdur olan aileleri ben teker teker ziyaret ediyorum. İhtiyaçları olduğu zaman karşılıyoruz. Onları takip ediyoruz. İhtiyaçları varsa onları takip ediyorum. Esnafımızın sorunlarını dinliyorum " İfadelerin Kullandı
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/muhtar-umit-dogan--secmenini-kapi-kapi-geziyor-11902.html