Muhammet Ayşan, " Teşekkürler Cebeci 2 Yıl Çabuk Geçti "

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Mart 2021 22:52
Muhammet Ayşan, "  Teşekkürler Cebeci 2 Yıl Çabuk Geçti "

Sultangazi Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, Cebeci'ye gönül verenler olarak, vatandaşa hizmetkâr olmaya geldik. "İki yıl önce aldığım bu emaneti en güzel şekilde temsil etmeye ve daha ileriye götürme noktasında bugün olduğu gibi, bugünden sonra da elimden geleni yapacağıma şüpheniz olmasın" diyerek yoluna devam ediyor.

Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, Cebeci Mahalle Muhtarlığına geldiği günün yıl dönümünde iki yıl içinde hayata geçirdiği çalışmaları ile seçmenin gönlünde yer edindi. Ayşan, “  göreve geldiğim günden bu yana aşkla, şevkle koşuşturmaya devam ettim, etmeye devam ediyorum” dedi.



Cebeci Mahalle Muhtarlığı olarak son iki yıl içinde hayata geçirdikleri çalışmaları özetleyen muhtar Ayşan, “Mahallenin ana sıkıntısı olan ulaşım konusunda acil eylem planı devreye soktuklarını, hızlı ve etkin bir çözüm arayışına girdiklerini ifade etti. Özellikle pandemi süreci ile birlikte yaşanan sorunların üstesinden gelebilmek için oluşturduğumuz ekip çalışması görülmeye değer niteliktedir. Göreve geldiğimiz ilk yılda Elazığ, Malatya ve Adıyaman’da meydana gelen deprem felaketinde başlatmış olduğumuz kampanyayla önemli başarılar elde etmiştik” dedi.



“Zaman zaman Mahallemizde kanaat önderleri, inanç kurumları, mülkü ve idari amirlerle bir araya gelerek sorunlarımızı paylaşmayı varsa çözüm önerileri sunmayı ilke edindik. Pandemi süresi içerisinde ihtiyaç sahiplerini tespit etmek onlarla dayanışma içerisinde olmak olmazsa olmazımız oldu. Bundan dolayı iki koca yılın su gibi akıp gittiğini söylemek çokta abartı olmaz. Halka hizmet etmek, onların sevincine ve üzüntülerine ortak olmak, onlarla birlikte ağlayıp, onlarla birlikte gülmek görev aşkıyla çalışan her muhtarımızın yapacağı iştir”.



“Bu iki yıl boyunca elimden geldiğince vatandaşlarımıza hizmet ettim. Etmeye de devam edeceğim. Hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Duyacağımı da sanmıyorum. Halkıma hizmet etmek beni gururlandırıyor. Cebeci Mahallemiz Sultangazi’mizin en seçkin mahallelerinin başında geliyor. Ufak tefek eksikliklerimiz olsa da bu eksiklikleri halkımızın ve muhtarlığımızın gayret ve çabalarıyla en kısa zamanda çözeceğine inancım tamdır” dedi.   

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/muhammet-aysan-----tesekkurler-cebeci-2-yil-cabuk-gecti---11715.html