Milletvekili Şirin Ünal Sultangazi Sinoplular Derneğini Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 15 Mayıs 2022 00:42
Milletvekili Şirin Ünal Sultangazi Sinoplular Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Sinoplular Derneği’ni ziyaret etti.

İstanbul 2. Bölge (Avrupa Yakası) Milletvekili Şirin Ünal’ın ziyaretinde AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Hayati Bor, Mahmut Sarıkaya ve AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Recep Güven’de eşlik etti.




Derneğin Sultangazi – Cebeci Mahallesi’nde ki Merkezinde gerçekleşen ziyarette Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Kadın Kolları Başkanı Saliha Gölgeci ve bazı dernek yöneticileri ev sahibi olarak bulunurken, AK Parti Sultangazi İlçe yöneticileri Milletvekili Şirin Ünal’a eşlik etti.




Nezaket ziyaretinde bulunan Milletvekili Şirin Ünal’a Sultangazi’de ki Sinoplular ve Dernek hakkında bilgiler veren Servet Başoğlu, Milletvekili Şirin Ünal’a birçok soru yöneltti. Ziyarette katılan vatandaşlar ekonomik kriz nedeniyle çaresiz kaldıklarını belirttiler. Özellikle ev kiraları konusunda yakınmalarını dile getiren katılımcılar, Milletvekili Şirin Ünal’ın bu konudaki şikâyetleri Cumhurbaşkanına iletmesi talebinde bulundular.    



  
Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal’a teşekkür etti.




AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal’da hemşerileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İstanbul milletvekili olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.





 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/milletvekili-sirin-unal-sultangazi-sinoplular-dernegini-ziyaret-etti-62572.html