MHP İlçe Teşkilatı Tüm Canbeyler Derneği'ni Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 21 Eylül 2021 21:16
MHP İlçe Teşkilatı Tüm Canbeyler Derneği'ni Ziyaret Etti

Sultangazi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yusuf Özel ve beraberindeki heyet Tüm Canbeyler Derneği'ni ziyaret etti.

Sultangazi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yöneticileri sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Merkezi 50. Yıl 26’da bulunan Tüm Canbeyler Derneği’ni ziyaret eden MHP yönetimi, Başkan Abdulbaki Durmuş ile görüştü. Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının meselelerini anlatan Abdulbaki Durmuş, "Pandemi sürecinde sivil toplum kuruluşlarının yaşadığı sıkıntılardan söz etti. Bu süreçte yapmış oldukları çalışmaları da anlatan Durmuş, hemşerilerimizle hep dayanışma içerisinde olduk” dedi. 



MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ise sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek onları dinliyor, kendilerinin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Pandemi sürecinde parti olarak hep halkımızın içerisindeydik, halkımızın derdiyle sorunuyla yakından ilgilendik. İhtiyaç sahiplerine gerekli desteği sunarak hep birlikte bu illetten kurtulma mücadelesi veriyoruz. Bugün Abdulbaki Durmuş Başkanımızın doğum günüymüş, bu vesileyle doğum gününüzü en kalbi duygularımla kutluyorum. Derneğinizin yeni yeri hayırlı uğurlu olsun. Nazik ev sahipliğinizden dolayı sizlere ve yönetiminize teşekkür ediyorum” dedi.


 
Tüm Canbeyler Dernek  Başkanı Abdulbaki Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sultangazi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yusuf Özel ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mhp-ilce-teskilati-tum-canbeyler-dernegi-ni-ziyaret-etti-11901.html