Mevlüt Kandemir'in Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Ekim 2022 01:41
Mevlüt Kandemir'in Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Cumhuriyet Bayramı'nın aydınlık geleceğe ilham verecek bir coşkuyla kutlandığını belirterek, bayramın her geçen gün daha büyük bir önem kazandığını ifade etti.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)  İletişim Merkezi'nden yapılan açıklamada, Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladığı belirtildi.

Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, ''Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek bir coşkuyla kutluyoruz'' ifadeleriyle başlayan mesajında, şunları kaydetti:
 
''Vatanımız için bir dönüm noktasını ifade eden bu güzel bayram, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem kazanıyor.
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.
Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, hepimizin gözbebeği durumundadır.
Zira, Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklal mücadelesinin ardından kurulmuştur.
 
Hiç şüphe yok ki istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir'' dedi.
 
 
Mevlüt Kandemir
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mevlut-kandemir-in-cumhuriyet-bayrami-kutlama-mesaji-62840.html