Mehmet Demirkol: Şampiyonluk favorim Beşiktaş

Kategori: Spor - Tarih: 11 Ocak 2016 16:02

Fikret Orman'ın açıklamalarını eleştiren bulan Mehmet Demirkol, ''Beşiktaş kavgadan uzak durursa şampiyon olur'' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Habertürk gazetesindeki Galatasaray'a yönelik "Galatasaray stat konusunda beleşe kondu. Fenerbahçe stada giriş için otoban açtı. Galatasaray’ın lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devletten bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar" ve sarı-kırmızılı ekibin transferleriyle ilgili olarak, "Onlar monşer. Onlar sadece puro içmeyi bilirler. 50 milyon Dolar harcayıp, salak salak transfer yapıp, takımı oyuncu çöplüğüne çevirirken, üç beş kuruş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soran bir Allah’ın kulu yok!"açıklamaları ekran klasiği Spor Servisi'nde masaya yatırıldı.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR

Beşiktaş'ın bu tür kavgalardan uzak durması gerektiğini kaydeden Demirkol, "Beşiktaş'ın şöyle bir şansı var. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın aşırı dövüşmesinden en fayda sağlayan kurum Türkiye'de Beşiktaş. Rahat sponsor buluyor. İşlerini kolay hallediyor. herkesin sempatisi var. Beşiktaş şampiyon olsa kimse rahatsız olmaz. Beşiktaş, üstüste 7 defa şampiyon olması lazım ki, Fenerbahçelilerle, Galatasaraylılar "Galiba bizim rakibimiz Beşiktaş. Birbirimizle didişmeyi bırakalım desinler. Böyle bir durum varken, hocan iyi, yönetim toparlanmış, takım canavar gibi. Bu problemleri niye çıkarıyorlar anlamıyorum. Başkan da zaman zaman burada problem çıkarıyor. Bunları engellediği anda Beşiktaş şampiyon olur. Beşiktaş'ın en büyük rakibi maalesef kendi kendilerine çıkardıkları problemler. Herkes sempati duyarken, herhalde rahat mı batıyor, nedir? Öyle derler yani" uyarılarını yaptı.

TAHMİNİ GEÇEN SEZON TUTMAMIŞTI

Bu arada hatırlanacağı gibi Demirkol geçen sezon da Beşiktaş'ı şampiyonluk yolunda favori görmüş ancak ipi göğüsleyen taraf Galatasaray olmuştu.

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mehmet-demirkol--sampiyonluk-favorim-besiktas-2.html