Mahmut Yılmaz, Yoğun Bakımda Dua Bekliyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Mayıs 2021 05:44
Mahmut Yılmaz, Yoğun Bakımda Dua Bekliyor

Sultangazi'nin parlak siyasetçisi 53 yaşındaki koronavirüs hastası AK Parti Sultangazi Eski Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz, yoğun bakımda dua bekliyor.

AK Parti Sultangazi Eski Meclis üyesi 1967 doğumlu Mahmut Yılmaz, koronaya yakalandı. Hastalığının ağırlaşması üzerine Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırılan Yılmaz, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen 53 yaşındaki Mahmut Yılmaz, için ailesi ve sevenleri tüm Sultangazililerden dua beklediğini belirtti. 



"Herkesin duasını bekliyoruz" 

53 yaşındaki Mahmut Yılmaz, için çağrıda bulunan Mahmut Yılmaz'ın kardeşi Yasin Yılmaz, şunları söyledi.  "Ağabeyim Mahmut Yılmaz, Covid - 19 hastalığından dolayı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır.  Allah ağabeyim Mahmut Yılmaz'a şâfî ismi şerifi ile şifa versin. Allah ağabeyim  Mahmut Yılmaz'ı eşine, çocuklarına ve biz kardeşlerine bağışlasın" diye konuştu. 


Dualarımız seninle Mahmut Başkan, Dua bizden şifa ALLAH' tan... Covid -19 sebebiyle şuan yoğun bakımda tedavi gören Mahmmut Yılmaz, kardeşimiz için lütfen dua edelim. Rabbim acil şifalar versin onu ailesine ve sevenlerine bağışlasın...
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/mahmut-yilmaz--yogun-bakimda-dua-bekliyor-11767.html