Kokoreç 'in Gerçek Adresi Alkanlar Kokoreç

Kategori: Sultangazi - Tarih: 11 Mart 2022 13:18
Kokoreç 'in Gerçek Adresi Alkanlar Kokoreç

Türkiye'nin yöresel lezzetlerin başında gelen Kokoreç, gerçek adreste yenildiğinde damak zevkine ulaşabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Eski Edirne Asfaltı 500 Evler Taşköprü Tramvay durağının karşısında yer alan, Alkanlar Kokoreç 15 yıllık tecrübesiyle hijyenik bir ortamda İzmir usulü kokoreciyle damaklarda ayrı bir tat bırakıyor.



Mutluluk kaynağı Efsane Kokoreç lezzetini Gaziosmanpaşa’da tatmak isteyenlerin Adresi kesinlikle Alkanlar Kokoreç olmalı. Kalifiye elemanlar, tecrübeli ustalar, hijyenik ortam ve uygun fiyatıyla büyük bir beğeni toplayan Alkanlar Kokoreç tamda aradığınız lezzet. 



Gaziosmanpaşa Eski Edirne Asfaltı 500 Evler Taşköprü Tramvay durağı karşısında bulunan Alkanlar Kokoreç, lezzet tutkunlarını bekliyor. Gaziosmanpaşa’da tüm kokoreç severlere bu efsane lezzeti ulaştırmak için sürekli olarak kendilerini geliştiren, kalite standartlarından ödün vermeyen hijyen kurallarını harfiyen uygulayan, kalifiye elemanlarla, tecrübeli ustalarla çalışan Alkanlar Kokoreç unutulmaz lezzetlerin adresi olmaya devam ediyor.  



Ailenizle, sevdiklerinizle gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz, ev sıcaklığında ağırlanacağınız geniş ve muhteşem dekoruyla içinizi ferahlatan bu güzel işletme, Gaziosmanpaşa’da çok nadiren rastlayabileceğiniz, seçkin bir mekân.  Alkanlar Kokoreç kalitesini unutulmaz lezzetleri tatmak isterseniz sizleri Alkanlar Kokorece bekliyoruz. En uygun fiyat, en kaliteli lezzet, en kalifiye elemanlar, en tecrübeli ustaların elleriyle hazırlanan bu eşsiz lezzet tamda ağzınıza layık.    
 
 
Adres:
Eski Edirne Asfaltı 500 Evler Taşköprü Tramvay durağı karşısı
Gaziosmanpaşa – İstanbul













https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/kokorec--in-gercek-adresi-alkanlar-kokorec-52453.html