Kamıştaşlar Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 20 Eylül 2022 23:21
Kamıştaşlar Cahit Altunay'ı Makamında Ziyaret Etti

Sultangazi'de ikamet eden Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü Nüfusuna kayıtlı vatandaşlardan oluşan bir heyet bir önceki dönem Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu ile birlikte Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret etti.

İlçemizde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü ihtiyaçları hakkında genel bir değerlendirme de yapıldı. Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, İlçemize değer katacak projeler için sürekli istişare içerisinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.



Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kamıştaş köy heyeti ilgi ve alakasından dolayı Altunay’a teşekkür etti.


 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/kamistaslar-cahit-altunay-i-makaminda-ziyaret-etti-62751.html