İstanbul Şenkayalılar Yeni İlklere İmza Atmaya Hazırlanıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Eylül 2021 11:30
İstanbul Şenkayalılar Yeni İlklere İmza Atmaya Hazırlanıyor

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (İŞYDKD) pandemi döneminde ve kademeli normalleşme döneminde bir sivil toplum kuruluşu olarak boş durmadı.

İstanbul’un en aktif hemşeri derneklerinin başında gelen İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (İŞYAD) yeni farklı ve toplumsal dinamiklere katkı sunacak, etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor.

Son dönemde kamuoyunda ses getiren toplu sünnet ve pandemi sürecinde yapılan yardım ve çalışmalarla ile dikkat çeken İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (İŞYAD) 300 kişinin katıldığı kahvaltı programında birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle bir araya gelerek güzel bir projeye daha imza atmıştı. Bu kahvaltı programında İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (İŞYAD) Başkanı Osman Şeker, Derneğin kuruluşundan bu yana yaptıkları çalışmaları tek tek anlatmış. Önümüzdeki dönemde yapacakları yeni projelerin müjdesini vermişti.

Kadına, çocuklara, gençlere ve aileye çok önem verdiklerini ifade eden İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (İŞYAD) Başkanı Osman Şeker, konuyla ilgili açıklama yaparak “sadece Şenkayalıları değil katılmak isteyen tüm İstanbullu vatandaşları yapacağımız bütün etkinliklere davet ediyoruz” dedi.

Başkan Osman Şeker, çalışmalarını yönetim kurulu ile birlikte aralıksız sürdürdüklerini, önümüzdeki dönem güzel projelerle imza atacaklarının müjdesini verdi. Bu pandemi sürecinde en aktif çalışan sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını, yönetim olarak gece gündüz demeden hemşerilerine hizmet ettiklerini gururla ifade etti.        
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/istanbul-senkayalilar-yeni-ilklere-imza-atmaya-hazirlaniyor-11894.html