İstanbul Şenkayalılar Derneği Şehit Annelerini Unutmadı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 10 Mayıs 2021 22:17
İstanbul Şenkayalılar Derneği Şehit Annelerini Unutmadı

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı ve yönetimi, anneler günü nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak. Pandemi kısıtlamalarından dolayı Sultangazi'de yaşayan başta şehit anneleri olmak üzere birçok anneye anneler günü hediyesi verdi.


İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, tüm annelerin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: " Bizler, İstanbul Şenkyalılar Dernek yönetimi olarak bazı konularda çok hashas olduğumuzun altını çizmek isteriz. Bu günün anlam ve önemine dikkat ederk şehit annelerimizin hepimizin yüreğinde ayrı bir yeri var. Vatanımız için bir dakika bile tereddüt etmeden canlarını feda eden şehitlerimizin kıymetli anneleri bizlerin başının tacıdır. Onlar bize şehitlerimizin kıymetli emanetleridir. Bu kapsamda Anneler Günü nedeniyle şehit annelerimizin yanında olmak, onları ziyaret etmek istedik. Onları mutlu etmek hepimizin boynunun borcudur. Bugün olduğu gibi bundan böyle sadece anneler günü değil, hergün şehit annelerimizin yanında olacağımızı ifade etmek isteriz" dedi. 



Başkan Osman Şeker konuşmasını şöyle sürdürdü; "Ayrıca Şenkayalı annelerimizi ziyaret ederek hem ellerinden öptük, hemde karınca kararınca küçük hediyelerimizi takdim ettik. İstanbul Şenkayalılar Dernek yönetimi olarak pandemi kurallarına dikkat ederk anneler gününü kutladık. buna benzer önemli gün ve haftalarda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi.  




















 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/istanbul-senkayalilar-dernegi-sehit-annelerini-unutmadi-11765.html