İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Ramazan Kolisi Yardımı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 15 Nisan 2021 00:01
İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Ramazan Kolisi Yardımı

İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak hazırladığı gıda kolilerini dağıttı.

İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin sofralarını şenlendirmek ve onlara yardım eli uzatmak için hazırlıklarını tamamladı. Yıl içerisinde birçok farklı sosyal yardım organizasyonuna imza atan İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Ramazan ayında yüzleri güldürmek amacıyla hazırlanan gıda kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.


 
Gıda kolisi yardımıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İstanbul Şenkayalılar yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Osman Şeker,” dernek olarak mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi”.


 
Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Şeker,  “Dernek olarak bu tür yardımlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimize desteklerimiz yıl boyu periyodik olarak devam edecek. Ancak, Ramazan ayında yapılan yardımın ayrı bir önemi ve bereketi var. Ramazanın bereketini ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşma düşüncesi ile üyelerimizin desteği ile hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Mazlumun ve garibin iftar sofrasını şenlendirme gayesi içindeyiz. 11 ayın sultanı Ramazan, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve fakiri gözetmenin de vaktidir. Kumanyalarımızı, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürerek teslim ediyoruz. Destek veren ve katkı sunan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.



Mübarek ramazan ayının ruhuna uygun Gıda kolileri İstanbul Şenkayalılar Dernek yöneticileri tarafından gece gündüz çalışarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 
Gürsel polat
Selçuk kılıç
Soner bülbül
Turgay polat
Ayhan şahan
Ozbay kaygusuz

Şenkayalıların refah ve mutluluğu için yola çıkan, hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, hemşeri bilincini İstanbul Şenkayalılar Derneği çatısı altında gençlerine aşılayan bu yönetim, önümüzdeki günlerde daha güzel projelere imza atarak, İstanbul'da Şenkayalıların sesini dört bir yana duyurma çabasında. 







 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/istanbul-senkayalilar-dernegi-nden-ramazan-kolisi-yardimi-11733.html