İstanbul Şenkayalılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 3 Ekim 2021 13:46
İstanbul Şenkayalılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı kahvaltı programı düzenledi. Masal Kahramanları Parkında düzenlenen kahvaltı programına Derneğin genel Başkanı Osman Şeker ve yönetim kurulu eksiksiz katıldı.



Genel Başkan Osman Şeker

Kahvaltı programı öncesi İstanbul Şenkayalılar Derneği Gençlik Kollarını karşılayan her biriyle ayrı ayrı sohbet eden Genel Başkan Osman Şeker, gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek “ Gençlere her zaman değer veren sivil toplum kuruluşunun adıdır İstanbul Şenkayalılar Derneği. Kurulduğu günden bu zamana kadar gençlere destek veren gençlerin hayatını kolaylaştıran kurumuz. Özellikle Dernek yönetimimiz gençlerin sivil toplum kuruluşlarında aktif olmasını çok istiyor ve sizlere güveniyor” dedi.



Genel Başkan Yardımcısı Av. Emrah Sığın

Genel Başkan Yardımcısı Av. Emrah Sığın, “Şenkayalı gençlerin başarılarının kendileri için büyük gurur kaynağı olduğunu belirterek;  “ Emeği geçen İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başta olmak üzere tüm gençlerimize Şenkayalılar adına teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir organizasyona imza atmak, gençlerimizi bir araya getirmek, kaynaştırmak çok önemli. Gençlerimizin bu konudaki çalışmalarını her zaman önemsiyor ve değerli buluyoruz. Yapılan bu çalışmaların daha üst seviyeye gelmesi için her zaman elimizden geleni yapacağız. Onlar çalışacak; biz destekleyeceğiz” dedi.



Gençlik Kolları Başkanı Semih Polat


Kahvaltı Programında bir konuşma yapan İstanbul Şenkayalılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Semih Polat, şunları söyledi. “ İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin genç neferleri olarak, üstümüze düşenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Bilindiği üzere dünyayı kasıp kavuran bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Birlik içerisinde bu kötü süreci atlatacağımıza inancım tamdır. Bu zamana kadar Allah’a şükürler olsun hep birlikte ortaya koyduğumuz gayretle muvaffak olduk ve en kötü süreç dediğimiz pandemi döneminde dernek olarak anlımızın akıyla çıkmayı başardık. Bir sorunun üstesinden gelebilmek bütün faktörlerin bir araya gelmesiyle mümkündür. Top yekûn, hep birlikte el ele, gönül gönülle verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir engelimiz yok. Bu kahvaltı programında her zaman olduğu gibi desteklerini eksik etmeyen Genel Başkanımız Osman Şeker ve yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uzaktan yakından programımıza katılan, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.


 
Kahvaltı Programına İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, İstanbul Şenkayalılar Derneği Gençlik Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi (MHP) Bir önceki dönem Teşkilat Başkanı Erdinç Kaygusuz, Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi  (MHP)Teşkilat Başkanı Lütfi Gezeroğlu ve bazı iş insanları katıldı.
 
 




















https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/istanbul-senkayalilar-dernegi-genclik-kollari-baskanligi-kahvalti-programinda-bir-araya-geldi-11919.html