İstanbul Şenkayalılar Derneği, MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 30 Eylül 2021 21:50
İstanbul Şenkayalılar Derneği, MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti

İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker, Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki heyet ile MHP Sultangazi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker Başkanlığında Genel Başkan yardımcıları Turgay Polat, Genel Başkan Yardımcısı Av. Emrah Sığın, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Polat, Kadın Kolları Başkanı Nuran Polat ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Taha Eken ve Yönetim Kurulu Üyesi Koşar Polat, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel’e ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker açıklamasında “ Dernek olarak yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Pandemi sürecinde yüzlerce koli gıda yardımı dağıttıklarını, kolonya, ıslak mendil, dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini, yüzlerce çocuğu sünnet ettirdiklerini. En az altı bin aileye ulaştıklarını ifade etti. Ayrıca birkaç ay önce MHP Sultangazi İlçe Başkanlığının yapmış olduğu olağan kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde” bulundu.


 
MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel’e Başkan Yardımcıları Metin Koçkesen ve Fatih Bostan eşlik etti. MHP Sultangazi İlçe Başkanı Özel, açıklamasında “ MHP Sultangazi İlçe Teşkilatımızın yenilenen yönetim makamına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker’e ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.    
 


https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/istanbul-senkayalilar-dernegi--mhp-ilce-baskanligi-ni-ziyaret-etti-11915.html