İbrahim Ocak Şark Sofrası Kelazin Dernek Başkanı'nı Ağırladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 23 Ocak 2023 18:31
İbrahim Ocak Şark Sofrası Kelazin Dernek Başkanı'nı Ağırladı

Sultangazi'nin en seçkin mekanlarının başında gelen İbrahim Ocak Şark Sofrası önemli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Türk Halk Müziği’nin efsane ismi İbrahim Ocak’ın yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı İbrahim Ocak Şark Sofrası son olarak Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık ve misafirlerini ağırladı. Adıyaman, Antep ve Urfa lezzetlerinin harmanlandığı damak zevkinizin unutulmaz adresi İbrahim Ocak Şark Sofrası, kaliteye, hijyene ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle adını duyurmaya devam ediyor.



İbrahim Ocak Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Açıldığımız günden bu yana birinci ilkemiz kalite ve hijyen. Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımız. Kalifiye elemanlar alanında uzman ustalarla müşterilerimizin damak zevkine hitap ediyoruz. Açık mutfağımız müşterilerimizin gözü önünde. Kebap çeşitlerimiz, lahmacun ve pide çeşitlerimizle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyoruz. Bugüne kadar lezzetlerimizi tadan müşterilerimizden hep övgü aldık. Her geçen gün kendimizi daha da geliştirerek müşteri memnuniyetini artırma gayreti içerisindeyiz” dedi.



Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık ise şunları söyledi. “ Hemşerimiz İbrahim Ocak el attığı her şeyde çok başarılı oluyor. Serek sanat yaşamında gerekse ticari yaşamında çok büyük başarılara imza atıyor. Sesi gibi el becerisi de çok iyi. Misafirlerimizle birlikte güzel lezzetler tattık. Ustalarımızın elleri dert görmesin. İbrahim Ocak kardeşimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ibrahim-ocak-sark-sofrasi-kelazin-dernek-baskani-ni-agirladi-63078.html