Hüseyin Kurkut, Ramazan'ın Bereketini " Gönül Sofralarıyla " Paylaşılıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Nisan 2021 22:29
Hüseyin Kurkut, Ramazan'ın Bereketini " Gönül Sofralarıyla " Paylaşılıyor

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, İlçede yaşayan ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Kurkut, düzenli olarak her gün iki aileye iftarlık gıda maddesi götürüyor.

Birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan, Sultangazi’de ruhuna uygun olarak yaşanıyor. Koronavirüs sebebiyle kapalı yerlerde iftarların yapılmadığı ilçede Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, tarafından her gün en az iki aileye iftarlık gıda maddesi veriliyor.


 
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Kurkut, “Koronavirüs sebebiyle bu yıl hemşerilerimiz ile iftar sofralarımızda maalesef buluşamıyoruz. Ancak gönlümüz ve yüreğimiz birlikte iftar açacağımız günlerde. İnşallah alınan tedbirler ile bugünleri atlatacağız.” dedi.


 
Her gün en az ihtiyaç sahibi iki aileye iftarlık yemek götürdüklerini ifade eden Başkan Kurkut, “Dayanışma ruhuyla başımızın tacı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor günlerde de yalnız bırakmıyoruz. Her gün düzenli olarak iki aileye iftarlık gıda maddesi götürüyoruz" dedi. 



https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/huseyin-kurkut--ramazan-in-bereketini---gonul-sofralariyla---paylasiliyor-11753.html