Hüseyin Kurkut, Pandemi Sonrası Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz

Kategori: Sultangazi - Tarih: 23 Haziran 2021 17:31
Hüseyin Kurkut, Pandemi Sonrası Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz

Tüm dünyada birçok faaliyeti durduran ya da kısmen ara verdirten Covid-19 salgını dolayısıyla Faaliyetlerine geçici bir süre ara veren Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği kaldığı yerden faaliyetlerine devam kararı aldı.

Pandemi gölgesinde sağlığı da riske atmadan Ramazan ayı boyunca dargelirli, yoksul, dul ve yetimleri unutmayan. İhtiyaç sahiplerine yardım kolisi ulaştıran, Dumlu köyünde ayrım yapmadan tüm hanelere ramazan kolisi bırakan Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği bu başarısıyla gündeme gelmişti. 


Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut ramazan boyunca her akşam Sultangazi İlçesi Habipler Mahallesi'nde tespit edilen dargelirli iki aileyi ziyaret ederek ramazan kumanyası bırakarak gönül sofralarına ortak olmuştu. Pandemiye rağmen bireysel olarak olsada faaliyetlerini aralıksız sürdüren Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği büyük ses getirmiş bu faaliyetleri diğer sivil toplum kuruluşlarını da harekete geçirmişti. 


Kendisiyle görüştüğümüz Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, "Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile birlikte 1 Temmuz tarihinden itibaren normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Dernek olarak birçok projeye imza atarak kaldığımız yerden yeniden faaliyetlerimize başlama kararı aldığımızı açıklayabilirim" dedi.  
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/huseyin-kurkut--pandemi-sonrasi-kaldigimiz-yerden-devam-edecegiz-11831.html