Hüseyin Kurkut, "Geçmiş Olsun Türkiye'm"

Kategori: Sultangazi - Tarih: 12 Ağustos 2021 09:44
Hüseyin Kurkut, "Geçmiş Olsun Türkiye'm"

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, son günlerde Ege ve Akdeniz bölgelerinde meydana gelen orman yangınları ve birkaç gün önce Karadeniz bölgesinde yoğun yağış nedeniyle yaşanan sel felaketlerden dolayı geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kurkut, mesajında şunları söyledi. “Son dönemlerde meydana gelen orman yangınları ile maalesef dağlarımızın örtüsü ormanlarımız, ciğerlerimiz yandı. Birkaç gün öncede Karadeniz’de yoğun yağış nedeniyle sel ve heyelan felaketi meydana gelmiştir. Bu felakette canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ayrıca, olağanüstü fedakârlıkla yangını kontrol altına alma ve söndürmeye çalışan kahraman halkımıza ve görevlilerimize canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.

Karadeniz bölgemizde yaşanan sel felaketi nedeniyle gerek il merkezlerinde, gerekse ilçe ve köylerde, yaşayan birçok vatandaşımız olumsuz etkilenmiştir. Karadeniz bölgemizde sel felaketi nedeniyle büyük hasarlar oluşmuştur. Yaşanan büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu felakette zarar gören tüm vatandaşlarımıza ve Ülkemize büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/huseyin-kurkut---gecmis-olsun-turkiye-m--11880.html