Hıdır Karadaş, HDP Üyesi Olmaktan Gurur Duyuyorum

Kategori: Sultangazi - Tarih: 14 Nisan 2021 11:40
Hıdır Karadaş, HDP Üyesi Olmaktan Gurur Duyuyorum

Son günlerde sosyal medyada şahsım ve başkanı bulunduğum inanç kurumuna dair, yalan, yanlış iftira ve söylemlere karşı başta Sultangazi Birlik adlı Facebook sayfası olmak üzere dedikodudan beslenen bazı çevrelerin çok haksız ve maksatlı eleştirilerine maruz kaldım.

Değerli arkadaşlar, son günlerde gerek kurumumuza gerekse şahsıma yönelik çapsız, seviyesiz iftiralar ve aslı olmayan yalan yanlış şeyler Sultangazi Birlik facebook sayfasından servis edilmeye çalışılıyor. Bizler bunları çok iyi biliyoruz. Bunlar ahlaki değerlerden yoksun, siyasi kültür ve arları olmayan birer tetikçiler. Yaşamlarında hiçbir üretimi olmayan ne yaptıkları belli olmayan, insanları tehdit ve şantajla sindirmeye çalışan ayıplı kimliklere sahip olan trollerdir. Tabi bunların arkasındakileri de çok iyi biliyoruz. Kurumumuzun toplumsal çalışmalarına daima engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sevgili arkadaşlar 

Bu zihniyet ve anlayış yıllardır şahsım ile ilgili sürekli yalan iftira sahtekârca ithamlarda bulunuldu. Ben buradayım, iki dönemdir halkım beni buraya layık gördü. Onurumla inancımla ahlakımla yaşam biçimimle ve bütün dürüstlüğümle buradayım. Ve burada olacağım. Son günlerde ar düşkünleri yalanlarına bir yenisini daha eklediler. “HDP’den istifa edip CHP Eyüp ilçesine üyelik kaydımı yaptırdığım” yönünde.

Bunların yaptıkları üç oldu. Bilirsiniz bir az, iki karar, üç zarardır. Dolayısıyla üçüncüsünde cevap vermek zorunluluğu doğdu. Aslında bizim muhataplarımız bunlar değil bu troller değil. Bu tetikçiler değil. Bizim esas muhatabımız mahallemiz üzerinde oynanan oyunları tertip etme noktasında tetikçileri kullananlardır. Onlara karşı sonuna kadar mücadelemizi, duruşumuzu devam ettireceğiz. 

Bu ar düşkünleri dün de bu çapsız propagandaları yaptılar, bugün yapmaya devam ediyorlar.  Dolayısıyla perde arkasındaki ahlaki, toplumsal ve insani düşkünlüklerin bu savlarını ispata davet ediyorum. Gerçi sizler yaşamışlarında hiçbir zaman doğrudan, dürüstlükten ve gerçeklerden bir damla almadınız. Almayacaksınız.  
Sonuç olarak sevgili canlar, amacımız bu seviyesiz, kifayetsiz, ar düşkünlerini muhatap almak değil. Bunların seviyesine inmek değil. İnmeyeceğiz de. Gayemiz bizleri arayan canlara bunların doğru olmadığını, yalan ve iftiralar olduğunu duyurmaktır. 

Sevgili canlar

Ben bu kurumun başına geçtiğimde inanç kurumumuzu siyasetin dışında tutmak için HDP İstanbul İl Başkan Yardımcılığından istifa ettiğimi açıkladım. Ancak HDP’ye olan üyeliğim devam etmektedir. HDP üyesi olmaktan da onur duyuyorum. Bu ar yoksunları dedi kodu üreteceğine zahmet edip bilgisayarın tuşuna basalardı benim HDP üyesi olduğumu göreceklerdi. Ya da zahmet edip HDP ilçe başkanlığını arayıp benim HDP’den istifa edip etmediğimi çok kolaylıkla öğrenebilirlerdi. Bunların mantığı doğruları söylemek, ya da yazmak değildir. Bundan dolayı tek tutunacakları dal olan yalan ve iftiralarına devam ediyorlar. Hiçbir yalan ve iftira bizleri ve inanç kurumumuzu yıpratmaya yetmeyecektir.  
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/hidir-karadas--hdp-uyesi-olmaktan-gurur-duyuyorum-11732.html