Hayırsever İş Adamı Recep Güven, İhtiyaç Sahiplerini Mutlu Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Nisan 2021 17:56
Hayırsever İş Adamı Recep Güven, İhtiyaç Sahiplerini Mutlu Etti

Mübarek Ramazan ayının ortalarında olduğumuz bu günlerde Hasgüvenler İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, ihtiyaç sahipleri, kimsesi olmayan ve bakıma muhtaç vatandaşlarla gönül sofrası kurmaya devam ediyor.

Hayırsever iş insanı Recep Güven tarafından, dün Habipler Mahallesinde  iki yetim çocuğa iftarlık kumanya götürüldü. Güven, iftar sofralarında bu yıl misafir edemediği ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyor.



Hasgüvenler İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Güven, "Bu yıl maalesef koronavirüs sebebiyle komşularımız için iftar sofrası kuramadık. Gönlümüz buna razı gelmedi. Bu yüzden ihtiyaç sahibi, dul, yetim ve öksüzlere yemek ve iftariyelik dağıtmaya karar verdik. Biz Sultangazililer olarak büyük bir aileyiz. Paylaşmak bizim için çok önemli. Gönül sofralarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine kurabildiğimiz için memnunuz. Hepsine afiyet olsun. İnşallah bu birbirimizden ayrı geçirdiğimiz son Ramazan olur. Rabbim cümlemize bu mübarek ayı huzur içerisinde geçirmeyi nasip etsin" dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/hayirsever-is-adami-recep-guven--ihtiyac-sahiplerini-mutlu-etti-11752.html