Gönültaş ve Bulut Ailelerinden Muhteşem Bir Düğün

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Mayıs 2023 10:31
Gönültaş ve Bulut Ailelerinden Muhteşem Bir Düğün

Sultangazi'nin tanınmış ailelerinden Gönültaş ailesinin yakışıklı oğlu Emrah ile Bulut ailesinin dünyalar güzeli kızları Elif muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Dillere Destan Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

Sultangazi’nin tanınmış ve sevilen ailelerinden Muhlis ve Melek Gönültaş çiftinin oğlu, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş’ın kardeşi Emrah Gönültaş ile İlhami ve Nazlı Bulut çiftinin dünyalar güzeli kızları Elif Bulut dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.



Avrasya Düğün Salonu İlk Kez Böyle Bir Kalabalığa Ev Sahipliği Yaptı

Avrasya Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasimine, Sultangazi ve dışından gelen çok sayıda davetli salonu doldurdu. Muhteşem bir atmosfere tanıklık eden Avrasya Düğün Salonu ilk kez bu denli kalabalığa ev sahipliği yaptı.



Takı Merasiminde Davetliler Bir Birleriyle Yarıştı

Düğünün başlangıcında dünyalar güzeli Gelin Elif Bulut ve yakışıklı damat Emrah Gönültaş güzel bir müzikle salona giriş yaptı. Daha sonra gelin hanım kadınların bulunduğu bölüme geçerken yakışıklı damat Emrah Gönültaş’a takılar takıldı.



Gönültaş ve Bulut Ailesi Davetlilere Teşekkür Etti

Damadın annesi Melek Babası Muhlis Gönültaş ve ağabeyi İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ömer Gönültaş ile gelinin annesi Nazlı ve babası İlhami Bulut bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.



Konuklar Kapıda Karşılandı

Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun” temennisinde bulundu.



Davetliler Salona Sığmadı

Sultangazi’nin dört bir tarafından akın akın gelen davetliler iki katlı Avrasya Düğün salonuna sığmadı. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kulüp başkanları, inanç merkezi yöneticileri, iş insanları ve binlerce gelinin ve damadın akrabalarının katıldığı düğün töreni görülmeye değerdi.



Yaşam Gazetesi Ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz 
























 
 
 
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gonultas-ve-bulut-ailelerinden-muhtesem-bir-dugun-63300.html