Gönüllerin Başkanı Ramazan Yıldırım, Adıyaman Dernek Yönetiminde

Kategori: Sultangazi - Tarih: 23 Ocak 2023 18:28
Gönüllerin Başkanı Ramazan Yıldırım, Adıyaman Dernek Yönetiminde

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, 22. 01.2023 Pazar günü yapılan Adıyaman Derneği Olağan Kongresinde Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Yardımsever kişiliği, dik duruşu, mütevazi tavırlarıyla sivil toplum kuruluşlarında örnek gösterilen Ramazan Yıldırım, otuz yılı aşkın bir süredir faaliyet yürüten Adıyaman Derneği’nin yeni yönetimine seçildi. 22.01.2023 Pazar günü GERSOY-DER Derneğinde gerçekleşen Adıyaman Derneği Kongresine çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı.


Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Gerger Dernekler Federasyon Başkanı Av. Ali Acar, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık ve GERSOY-DER Dernek Başkanı Mahmut Özdemir’in hazır bulunduğu kongrede Hatice Çiçek Kaplan Dernek Başkanlığına seçilirken, Adıyamanlıların sevilen yüzü Ramazan Yıldırım ise dernek yönetimine seçildi.


Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nde önemli projelere imza atarak hemşerilerinin derdine sorununa ortak olan, onların mutluluklarını paylaşan Başkan Ramazan Yıldırım, Adıyaman Derneği’ne de büyük katkılar sunacağından en ufak kaygı duymuyoruz.


Yaşam Gazetesi ailesi olarak Adıyaman Dernek Başkanlığına seçilen Hatice Çiçek Kaplan’ı canı gönülden tebrik ederken, Ramazan Yıldırım’a üstün başarılar diliyor yolunun ve bahtının hep açık olmasını temenni ediyoruz. 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gonullerin-baskani-ramazan-yildirim--adiyaman-dernek-yonetiminde-63077.html