GÖKÇE VE SARI AİLELERİNDEN, DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Kategori: Sultangazi - Tarih: 29 Ağustos 2021 13:58
 GÖKÇE VE SARI AİLELERİNDEN, DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Tolga Gökçe ve Merve Sarı çifti Sahra Sultan Düğün Sarayında dillere destan bir düğün ile kalabalık bir davetli topluluğu önünde hayatlarını birleştirdiler.

Ünlü İş İnsanı Tuncer Gökçe’nin oğlu Tolga Gökçe ile Sarı ailesinin kızı Merve Sarı Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında gerçekleşen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Gökçe ve Sarı ailelerini bu mutlu günlerinde, İş, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda davetli topluluğu katıldı.



Sultangazi’de uzun yıllardır gıda sektöründe çalışmalar yapan Sultangazi’nin ünlü iş insanı Tuncer Gökçe ve Sarı ailesinin kızı Merve Sarı’nın Düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Gökçe ve Sarı aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Bir birinden şık davetliler şıklık konusunda adeta bir birleriyle yarıştı. Gelen davetlilere yemek ikramında bulunulurken ardından pasta ve içecek ikramı yapıldı.



Genç çiftin düğün merasimine Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi, Sultangazi Spor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Sultangazi’nin ünlü iş adamı Karcan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karabayır, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Halil Poyraz, Sultangazi AK Parti Eski Belediye Meclis Üyesi Yunus Akkuzu, Ünlü İş Adamı İlkin Gökçe, Ünlü iş adamı Güner Gökçe, AK Parti Sultangazi Kurucu Meclis Üyesi Ergin Kırmaç ve çok sayıda davetli katıldı.









































































 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gokce-ve-sari-ailelerinden--dillere-destan-dugun-11889.html