Genel Başkan Mevlüt Kandemir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Kasım 2021 17:27
Genel Başkan Mevlüt Kandemir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kandemir mesajında şunları söyledi. "Büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakâr temsilcileridir.
Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadırlar. Dolayısıyla, ülkemizin her yönden gelişmesine vesile olmaktadırlar. Çünkü sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak olan bizleri yetiştiren öğretmenlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, icra ettikleri kutsal görevlerinde başarı diliyorum" dedi.
 
Mevlüt Kandemir
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/genel-baskan-mevlut-kandemir-den-24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji-52040.html