Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı İftar Programında Bir Araya Geldi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Nisan 2022 00:17
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı İftar Programında Bir Araya Geldi

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri için iftar programı düzenledi.

Sultangazi’nin seçkin mekânlarının başında gelen Saray Şark Sofrasında düzenlenen iftar programına İş insanları Poyraz Şahin Sevinçer, Ömer Gönültaş, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve yönetim kurulu üyeleri aileleriyle birlikte katılım sağladı.



İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Altan şunları söyledi. “ Bugünkü iftarımızı Sultangazi’nin önde gelen iş insanları Poyraz Şahin Sevinçer ve Ömer Gönültaş, kardeşlerimiz verdi. Huzurlarınızda İlçemizin güzide iş insanlarına teşekkür ediyorum. İftarımızı İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ve kıymetli ailelerimizle birlikte yaptık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin” dedi.



Sultangazi’nin seçkin iş adamı Poyraz Şahin Sevinçer ise şunları söyledi. “ Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan iftarında sizlerle bir arada olmak, Ramazanın bolluk ve bereketini aynı sofralarda sizlerle paylaşmak çok güzel. Bizleri bir araya getiren Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan ve Yönetim Kuruluna  çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 








 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gelecek-partisi-sultangazi-ilce-teskilati-iftar-programinda-bir-araya-geldi-62555.html