Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 13 Ocak 2022 17:36
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kahvaltılı bir program düzenledi.

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Uzun yıllardan bu yana ülkemizde kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BLACK DEM CAFE'de düzenlenen kahvaltı programında Sultangazi ve çevre ilçelerde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.



Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Gazeteci Yazar Ramazan Altan, “ Halkımız gazeteciler sayesinde olaylardan haberdar oluyor ve onlar sayesinde düşüncelerini kamuoyuyla paylaşabiliyor. Siyasiler Gazeteciler sayesinde parti programlarını ve vaatlerini halka iletebiliyor. Her hangi bir göreve aday olan bir kişi gazeteciler sayesinde kendini tanıtabiliyor. Ancak ne yazık ki kar, kış, yağmur çamur demeden halka hızlı ve tarafsız haber ulaştırmaya çalışan bu kardeşlerimizi hatırlayan, yılda bir kez de olsa onların başarısını, emeğini ve alın terini tebrik eden insan sayısı çok az. Bu konuda yerel yönetimlere, siyasi parti temsilciliklerine, sivil toplum kuruluşlarına ve iş insanlarımıza çok iş düşüyor. İlçemizin, ilimizin en büyük zenginliği olan basın emekçisi kardeşlerimize hep beraber sahip çıkalım” dedi.   



Altan, konuşmasına şöyle devam etti. Gazeteciler çok zor şartlarda bizlere doğru, tarafsız ve hızlı haber ulaştırma gayreti içerisindeler. Basın emekçilerinin, Gazetecilerin ne kadar önemli bir görev yaptıklarını hep birlikte görüyoruz. Bu duygularla tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, işlerinizde başarılar dilerim. Görevi başında ebediyete intikal etmiş gazeteci kardeşlerime Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır dilerim” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gelecek-partisi-sultangazi-ilce-baskani-10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi-52286.html