Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Talep Etti, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Müjdeyi Verdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Ekim 2022 19:07
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Talep Etti, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Müjdeyi Verdi

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Sultangazi'de "Eğitime Tam Destek" kampanyası kapsamında Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un Sultangazi'nin muhtelif noktalarına açmış olduğu Kitap Kafe'nin Gazi Mahallesi Muhtarlık önündeki parka açılması yönündeki talebi sonuç verdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Gazi Mahallesi gençlerine müjdesi Kitap Kafe oldu.



Gazetemize bir açıklama yapan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan şunları söyledi. “ Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’dan Gazi Mahallesi gençleri için Kitap Kafe talebimiz oldu. Sağ olsun talebimizi geri çevirmedi. Gazi Mahallesi Muhtarlığı önündeki parka kitap kafenin inşa edileceğinin müjdesini verdi. Gazili gençlerin bu güzel eseri en iyi şekilde kullanacağından en ufak bir kaygı duymuyorum. Sultangazi Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun’a Gazi gençleri adına çok teşekkür ederim” dedi.



Başkan Dursun, vakit kaybetmeden Fen işleri Müdürlüğünde görevli elemanları çağırarak gerekli incelemelerin başlatılması talimatını verdi. Sultangazi’nin çehresini değiştiren yaşanılır bir Sultangazi inşa etmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Av. Abdurrahman Dursun, dil, din, renk, cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet anlayışıyla yeni ve kalıcı eserlere imza atıyor.  



Sultangazi’ye kazandırdığı eserlerle adından söz ettiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlere ve kadınlara ayrı bir önem veriyor. Gazi Mahallemizde 2.885 m² alanı kapsayan Sadece kadınlara yönelik kültürel, eğitim ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği Sultangazi Kültür Sanat ve Mesleki Eğitim Akademisi (SU - MEKAN) ve gençlere yönelik Kitap Kafe sadece bir kaçı.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gazi-mahallesi-muhtari-umit-dogan-talep-etti--belediye-baskani-av--abdurrahman-dursun-mujdeyi-verdi-62838.html