Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Halkın İhtiyaçları İçin Bir Dizi Görüşme Gerçekleştirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 18 Haziran 2022 01:36
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan Halkın İhtiyaçları İçin Bir Dizi Görüşme Gerçekleştirdi

Gazi Mahallesinin genç dinamik muhtarı Ümit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ile görüşerek mahallede ihtiyaç duyulan eğitim kurumları ile ilgili düşüncelerini iletti.

Gazi Mahallesi’nde eğitim öğretime düşkünlüğü ile bilinen Muhtar Ümit Doğan, “ Her şeyin başı eğitim” sloganıyla yola çıkarak mahallede ihtiyaç duyulan eğitim kurumlarının bir an önce yapılması için gerekli görüşmeleri vakit geçirmeden yetkililerle masaya yatırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ile görüşerek sınıf mevcutlarının en aza indirilmesi için yeni eğitim öğretim kurumlarının devreye girmesinin bir zorunluluk olduğunu ısrarla ifade etti.



İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan’a teşekkür etti. Tekbaş, “ Bizim tüm gayretlerimiz çocuklarımızın en modern okullarda eğitim almasıdır. Bunun için tüm enerjimizi harcayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak ilçemiz aşırı derecede göç aldığı için mevcut okullar her geçen yıl biraz daha yetersiz kalıyor. Artan nüfus yoğunluğunu da gelen göçe eklersek kısa sürede bunun önüne tam anlamıyla geçileceğini sanmıyorum. Ancak karamsar değiliz. Yeni ve ek dersliklerle bu sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. hedefimiz on beş kişilik dersliklerde eğitim vermektir” dedi.



Ziyaretin ardından BEDAŞ Müdürü Taner Yazıcı bir araya gelen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Yatırım Programları İle İlgili görüş alışverişinde bulundu. Gazi Mahallesi ile ilgili yapılacak iyleştirmeleri masaya yatıran Muhtar Ümit Doğan, özellikle yeni trafolar ve enerji hatlarının tamamının yer altına alınarak görüntü kirliliğinin bir an önce ortadan kalkmasını talep etti.


BEDAŞ Müdürü Taner Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gazi Mahallesi Muhtarına teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde bir dizi yeni yatırımlarla Gazi Mahallesinin çehresinin değişeceğini, hedeflerinde güzel yatırımlar olduğunu ifade etti.     
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gazi-mahallesi-muhtari-umit-dogan-halkin-ihtiyaclari-icin-bir-dizi-gorusme-gerceklestirdi-62633.html