Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 17 Eylül 2021 20:01
Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gazi Mahallesi’nin gülen yüzü, Muhtar Ümit Doğan, sokak sokak, gezip ev ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde vatandaşların sıkıntılarına ortak olan muhtar Ümit Doğan, Vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Rutin muhtarlık çalışmalarının yanı sıra renk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmadan özgürlükçü bir anlayışla vatandaşa dokunan Muhtar Doğan, vatandaşın sorunlarını yerinde dinliyor. Gazi Mahallesi Muhtarlığı gönüllü çalışanlar tarafından yapılan araştırmalar sonucu sorunu olduğu tespit edilen ailelere, ziyaretler gerçekleştiriliyor. Bu ziyaretlere sık sık eşlik eden Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, bu hafta yine mahallenin birçok sokağında ev ziyaretleri gerçekleştirdi.


Sorunu ve talebi olan vatandaşlara yapılan ziyaretler sonrası açıklama yapan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Muhtarlık olarak azalarımızla birlikte mahallemizde sorunu, talebi ve önerisi olan  vatandaşlarımıza ziyaretler geçekleştiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde sorunu olan birçok vatandaşımızın olduğunu görüyoruz. Muhtarlık olarak bu güne kadar birçok evi ziyaret ettik.  Bunlardan yaklaşık onlarca aileye bazen küçük bazen de büyük yardımlarda bulunduk. Paylaşımcı Muhtarlık anlayışıyla da bu tarz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Sorunu  olan vatandaşlarımızın taleplerini karşılamayı sürdüreceğiz. Kimine bazen kira yardımı bazen engelli vatandaşlarımıza sandalye, bazen bir hastanın tedavisini üstleniyoruz bu konularda ihtiyaç ne olursa olsun bizler üstümüze düşeni yapıyoruz.  Yapılacak en güzel hizmetin dar gelirli vatandaşlarımıza bu tarz yardımlarda bulunmak olduğunu düşünüyoruz. Bizler vatandaşlarımızın her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz.  “dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/gazi-mahallesi-muhtari-umit-dogan--ev-ziyaretlerini-surduruyor-11897.html