Eski Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz İlhami Yıldız'ı Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 4 Ağustos 2022 15:59
Eski Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz İlhami Yıldız'ı Ziyaret Etti

Sultangazi'nin unutulmaz Kaymakamı, Kayseri Eski Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Sultangazi'nin seçkin esnaflarından Beşyıldız Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yıldız'ı İş yerinde ziyaret etti.

Sultangazi’de görev yaptığı süre içerisinde yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Ali Uslanmaz, daha sonra Kayseri Vali yardımcılığına atanmıştı. Burada yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren Uslanmaz daha sonra emekliye ayrılmıştı.



Sultangazi’de halkla iç içe oluşu, esnaflarla geliştirdiği güzel ilişkiler hiçbir zaman unutulmadı. Dostane ilişkilere önem veren Vali Ali Uslanmaz Beşyıldız Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yışldız’ı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Sultangazi ile ilgili anılarını tazeleyen Uslanmaz, Sultangazi esnafının sorunları ile ilgili bilgi aldı.


Beşyıldız Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yıldız Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Ali Uslanmaz’a teşekkür etti.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/eski-kayseri-vali-yardimcisi-ali-uslanmaz-ilhami-yildiz-i-ziyaret-etti-62667.html