Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi'nden Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Mart 2023 01:15
Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi'nden Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Sultangazili iş insanı Ensar Acar, 14 Mayıs Milletvekilliği Seçimleri için Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Acar, Süreci Türkiye için "sorumluluk alma zamanı" olarak değerlendirdi.

Yaklaşık iki yıla yakın bir süre Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanlığını yürüten Sultangazi’nin saygın iş insanı. Tecrübeli siyasetçi Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl seçim işleri başkanlığına milletvekilliği aday adayı başvuru dosyasını sundu.



Kurulduğu günden itibaren Yeniden Refah Partisi çatısı altında farklı görevlerde bulunan Acar, Türkiye’nin tarihi bir süreçten geçtiğinin altını çizdi. ”Ülkemiz tarihinin en önemli seçimine adım adım yaklaşıyor. Bu seçim Türkiye’nin sadece bugünü için değil, yarını için de oldukça önemli bir yer taşıyor. Bu zor zamanların Yeniden Refah İktidarıyla aşılacağına inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde atılan önemli adımlar sayesinde ülkemizi daha yüksek bir seviye taşımak mümkündür.



Bu sorumluluk bilinciyle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Dr. Fatih Erbakan ile omuz omuza mücadele etmek için Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım.


Bu kutlu yürüyüşümüzde yanımda olmanızı mücadeleme destek vermenizi bekliyorum. Genç bir kardeşiniz olarak hepinizden önce duanızı sonra da bu büyük ve kutlu yürüyüşümüzde yanımızda olmanızı bekliyorum. Hepinizi en kalbi duygularımla, muhabbetle hürmetle selamlıyorum” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/ensar-acar--yeniden-refah-partisi-nden-milletvekili-aday-adaylik-basvurusunu-yapti-63165.html