Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut Çiğköfte Partisi Düzenledi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 21 Ocak 2023 01:19
Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut Çiğköfte Partisi Düzenledi

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Çiğköfte partisinde bir araya geldi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Belediye Başkanı Eğitimden Sorumlu Başkan Danışmanı Abuzer Korkmaz, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda Dumlu Dernek üyesinin katıldığı çiğköfte partisinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.



Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Çiğköfte Partisinde yaptığı açılış konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Dumlu Derneğin her şart ve koşulda hemşerilerinin yanında dimdik durduğunu, hemşerilerinin derdine ve sevincine ortak olduğunu söyledi. Bugüne kadar çok başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Kurkut, yeni projelerle 2023 yılını karşıladıklarını söyledi.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yaptığı konuşmada Sultangazi’de yapmış oldukları eserleri anlattı. Dursun, “ Sultangazi’ye 8 adet kültür merkezi kazandırdıklarının altını çizerek şöyle devam etti. 4 kültür merkezini hayata geçirdik, 4 kültür merkezimiz de inşaat halinde. İstanbul’da çöp ihalesini ortadan kaldıran tek belediyeyiz. Araç filomuza onlarca yeni araç ekleyerek çöp sorunumuzu çözdük. Oto Galericiler sitesi, kapalı Pazar alanı, yürüyüş yolu ve çok fonksiyonlu alanlarıyla Sultangazili hemşerilerimize yeni bir tesisin temelini attık. 1200 metre uzunluğunda 17 metre derinliğinde yatay tünel kazarak Cebeci mahallemizin kabusu olan su baskınlarını ortadan kaldırdık.



Elektrik kablolarını yer altına alarak modern bir ilçe olma yolunda epeyce ilerledik. Mahallelerin ana caddelerini baştan başa yeniledik. Kadınlara ve gençlere yönelik çok anlamlı projeleri hayata geçirdik. Devraldığımız emanete en güzel şekilde sahip çıkarak halkımızın haklarını koruduk. Sultangazi’yi deyim yerindeyse inşaat şantiyesine dönüştürdük. Sorun olmaya değil sorun çözmeye odaklandık” dedi.    








 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/dumlu-dernek-baskani-huseyin-kurkut-cigkofte-partisi-duzenledi-63073.html