Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 10 Mart 2023 02:06
Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi C Blok Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

İstanbul’un önde gelen sivil toplum kuruluşlardan biri olan Tüm Canbeyer Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi C Blok Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı’nın görüşmesi Tüm Canbeyler Dernek merkezinde gerçekleşti.



Durmuş, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardında yaralanan bazı vatandaşların İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi C Blok Nöroloji Ortapedi Hasta Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı’ya teşekkür etti.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, yaralı depremzedeler hakkında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi C Blok Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı’dan bilgi aldı. Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kapçı’ya teşekkür etti. Günün anlam ve önemine dair Kapçı’yı plaketle onurlandırdı.



Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi C Blok Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Kapçı’yı sivil toplum kuruluşları hakkında bilgilendirdi. Tüm Canbeyler Derneği’nin faaliyetleri hakkında kısa bir brifing sunan Durmuş. İstanbul’da örnek alınacak çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, sivil toplum kuruluşu ve sağlık sektörünün önemine vurgu yaparak misafirperverliğinden dolayı Abdulbaki Durmuş’a teşekkür etti.
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/doc--dr--mucahit-kapci--tum-canbeyler-dernegi-genel-baskani-abdulbaki-durmus-u-makaminda-ziyaret-etti-63142.html