Dağlar Civan Sultangazispor’u ziyaret etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Ağustos 2016 20:57
Dağlar Civan Sultangazispor’u ziyaret etti

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden faaliyetleriyle yoğun geçecek yeni bir sezona daha merhaba diyen Sultangazispor Kulübünün bugün önemli bir konuğu vardı. Sultangazi’nin çalışkan isimlerinden Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sultangazispor ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz; önümüzdeki günlerde kulübümüzün hazırladığı yeni projelerin gençlerle buluşacağını söyledi. Sultangazi Belediyemizin çok amaçlı bir halı sağa ve kulüp lokali bizlere vererek büyük katkılar sağlamıştır dedi.


Sultangazispor Kulübünü ve projelerini yakından takip ettiğini belirten Suzan Dağlar Civan, spor yapmanın önemini herkesçe bilindiğini belirtti. Gençlerin sorunlarına çözüm olan spor alanlarına ihtiyaç vardır. İlçe Başkanlığı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ ile yapacağımız görüşmelerde eksikliklerin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağının altını çizdi.


Bu sezon mutlaka hedeflenen yere gelmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Dağlar Civan, sanayici ve işadamlarımıza büyük görevler düşüyor dedi. İlçemizin sesini ve ismini Türkiye’ye duyuran Sultangazispor’umuza destek olalım çağrısında bulundu. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından Sultangazispor’a tahsis edilen halı sahayı da gezen Dağlar Civan, tesisi çok beğendiğini ifade etti.         

Kaynak : Dağlar Civan Sultangazispor’u ziyaret etti

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/daglar-civan-sultangazispor-u-ziyaret-etti-1296.html